home
Proiectul PALTIN - Consilii, tineret, participare - Participarea TINerilor la Administrarea Locală acum
7ani
Durău 2004 - Reuniune naţională
Noutăţi
UCRAP lanseaza selectia de bune practici

UCRAP lanseaza selectia de bune practici privind modernizarea administratiei publice
vineri 23 septembrie 2011

Ne face o deosebita placere sa va informam ca Unitatea Centrala pentru Reforma Administratiei Publice (UCRAP) lanseaza selectia de bune practici privind modernizarea administratiei publice, activitate ce se desfasoara in cadrul proiectului „Mecanisme moderne pentru o administratie eficienta”, cod SMIS 2803, proiect cofinantat din Fondul Social European, in cadrul Programului Operational Dezvoltarea Capacitatii Administrative.

Pentru selectia exemplelor de buna practica au fost identificate 6 domenii/teme de interes ce pot contribui la modernizarea administraţiei publice, după cum urmează:

Competitia se adreseaza tuturor institutiilor publice, de la nivel central si local, interesate sa participe si sa prezinte exemple de bune practici din propria activitate. Depunerea aplicatiilor se va face in format electronic, in perioada 5.09.2011 - 19.09.2011, iar rezultatele vor fi anuntate prin postare pe site-ul UCRAP, la data de 26.09.2011.

Pentru cei interesati sa participe la aceasta competitie de bune practici, a fost dezvoltată Metodologia de selectie a exemplelor de buna  practica atasata, care contine toate informaţiile necesare pentru elaborarea si depunerea aplicatiilor.

Exemplele de buna practica selectate vor fi incluse in baza de date dezvoltata de UCRAP in cadrul proiectului menţionat, iar cele mai relevante dintre acestea vor fi premiate in cadrul evenimentului „Premiile pentru Modernizarea Administratiei Publice”, ce va avea loc, anual, incepand cu luna octombrie 2011.

Pentru informatii suplimentare referitoare la aceasta selectie, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon: 021 310 05 23, sau pe e-mail-urile persoanelor de contact desemnate in acest scop:

Speram ca am reusit sa va trezim interesul şi va asteptam sa participati cu cat mai multe exemple de bune practici la aceasta competitie!

Despre PAL-TIN
De ce PAL-TIN?
Ce este un Consiliu?
Înfiinţarea unui consiliu
Oamenii
încă 1...
Consilii
Reuniuni
Pănicel 2011
Şumuleu Ciuc 2007
Buşteni 2006
Crişan 2005
încă 6...
Media
Pliante şi afişe
Fotografii
Ziarele reuniunilor
Ghiduri
MASTER Forum
Contactează-ne Copyright Asociaţia MASTER Forum 2005-2011 | Puteţi refolosi toate materialele cu indicarea sursei www.paltin.ro